Sønderkobbel

42 moderne klyngehuse i hyggelige Christiansfeld til leje

På en tryg beliggenhed i charmerende og hyggelige Christiansfeld opføres 42 moderne, energivenlige klyngehuse, der fordeler sig på 3- og 4-værelses boliger på mellem 68m2 til 98 m2. Boligerne opføres i gode, gedigne kvalitetsmaterialer, og alle får en lys og moderne indretning med bl.a. åbent køkken-alrum/stue med flot tidløst køkken samt troldtekt lofter, der bidrager til en god akustik i boligen.

Grønne omgivelser i nærheden af bevaringsværdi by

Sønderkobbel har en forrygende beliggenhed på Lillekobbel i Christiansfeld, hvor I får det bedste fra både natur og by. Projektet er placeret lige midt i naturskønne omgivelser med flotte, åbne marker som nabo og naturen lige udenfor døren.

Trods den grønne beliggenhed er der ikke langt til den utrolig hyggelige by, der er udnævnt ”særlig bevaringsværdig”, da der findes en masse charmerende, gamle gulstenshuse, som giver byen en helt unik stemning.

Fra Sønderkobbel er ligeledes kort afstand til alt det fornødne til hverdagen såsom indkøb, skole og pasningstilbud, og større byer som Kolding og Haderslev kan nås på kort tid via motorvejen.

Kontakt os om denne ejendom