Se vores privatlivspolitik er: Privatlivs- og cookiepolitik

Om VEA

VEA, Vestjydsk Ejendomsadministration, udlejer og administrere lejligheder og rækkehuse i blandt andet Vejle, Fredericia, Strib, Ringe, Herning, Billund og Holstebro. VEA holder til på kontoret på Horsensvej 72A centralt i Vejle. På kontoret er 25 ansatte beskæftiget med at skabe de bedste rammer for vores lejere. Vestjydsk Ejendomsadministrations ejendomsportefølje består af nyopførte og eksisterende ejendomme. Vores nybyggede projekter opføres med sans for detaljer og vi bygger i god kvalitet. Vi har på nuværende tidspunkt en del projekter under opførsel og flere projekter som vi er i fuld gang med at planlægge.

Om vores boliger

Vi udlejer boliger i eksisterende og nyopførte ejendomme. Boligerne i vores eksisterende ejendomme fremstår lyse og indbydende. Vi renoverer løbende vores eksisterende boliger.

Vi er netop nu i gang med at opføre nye projektbyggerier i Skærup, Mejrup, Bredballe, Hornsyld og Herning. Vi opfører boliger i god kvalitet, med tanke på at vi bygger hjem til mennesker. Vi vægter gode praktiske løsninger og byggematerialer i høj kvalitet. Så kan vores boliger modstår hverdagens udfordringer og samtidig være moderne hjem til familier, par og enlige.