Mie Mols Vej

FÅ BOLIGER TILBAGE

Husleje

  • 80 m2 – 8295 kr.
  • 95 m2  – 9195 kr.

Nybygget Dobbelthuse til leje i Gårslev

På en skøn, grøn og central beliggenhed i Gårslev opføres nu 20 moderne og gennemførte lejeboliger. Byggeriet består af dobbelthuse, som alle opføres i ét plan og er tilpasset efter de fleste behov, så de er særdeles anvendelige for alle i alle aldre.
Boligerne danner rammerne til et godt hjem og opføres i robuste materialer af høj kvalitet. Alle boliger har adgang til udelivet, hvor sommersæsonen kan nydes i fuld drag med spilaftener med familien og grill middage med vennerne, eller blot dasedage under solens stråler.
Området er ligeledes omgivet af grøn, smuk natur, som er perfekt til gå- og løbeture.
Byen ligger centralt med kun 4 km ind til Børkop, 13 km til Vejle og 13 km til Fredericia. Gårslev har egen købmand, kirke og skole med tilhørende SFO og børnehave. I byen er der et bredt udvalg af fritidsaktiviteter.
Rækkehusenes materialevalg fokuserer på robuste og vedligeholdelsesfrie materialer. Husene er beklædt med sort tagpap på taget. Vinduer og døre fremstår i sort og passer til resten af huset. Skurene fremstår i sort træ med fladt tagpap på toppen. På begge sider af huset findesen terrasse, hvor en hæk afskærmer ind til naboen.
Det er muligt og etablere et ekstra værelse i denne bolig.
Ring og hør nærmere.

Kontakt os om denne ejendom