Markvænget

På en skøn, grøn og central beliggenhed i Sdr. Bjert opføres nu 33 moderne og gennemførte lejeboliger. Byggeriet består af række- og dobbelthuse, som alle opføres i ét plan og er tilpasset efter de fleste behov, så de er særdeles anvendelige for alle i alle aldre.

Boligerne danner rammerne til et godt hjem og opføres i robuste materialer af høj kvalitet. Alle boliger har adgang til udelivet, hvor sommersæsonen kan nydes i fuld drag med spilaftener med familien og grill middage med vennerne, eller blot dasedage under solens stråler

Området er ligeledes omgivet af grøn, smuk natur, og det ligger lige ud til et stort rekreativt område, som er perfekt til gå- og løbeture.

Byen ligger centralt med kun 7km ind til Kolding, 5 km til Lillebælt og 4 km til naturskønne Skamlingsbanken. Sønder Bjert har egen kro, kirke og skole ( 0 – 9 klasse) med tilhørende SFO og børnehave. I byen er der et bredt udvalg af fritidsaktiviteter i form af spejder, husholdningsforening, hal og sportsplads.

Rækkehusenes materialevalg fokuserer på robuste og vedligeholdelsesfrie materialer. Husene er beklædt med changerende grå tegl og sort tagpap på taget. Vinduer og døre fremstår i sort og passer til resten af huset. Skurene fremstår i sort træ med fladt tagpap på toppen. På begge sider af huset findesen terrasse, hvor en hæk afskærmer ind til naboen.

Kontakt os om denne ejendom