Hyldebærhaven

På en skøn, grøn og central beliggenhed i Vejen opføres nu 47 moderne og gennemførte lejeboliger. Byggeriet består af række- og dobbelthuse, som alle opføres i ét plan og er tilpasset efter de fleste behov, så de er særdeles anvendelige for alle i alle aldre.

Boligerne danner rammerne til et godt hjem og opføres i robuste materialer af høj kvalitet. Alle boliger har adgang til udelivet, hvor sommersæsonen kan nydes i fuld drag med spilaftener med familien og grillmiddage med vennerne, eller blot dasedage under solens stråler. Hyldebærhaven er ligeledes omgivet af grøn, smuk natur, og det ligger lige ud til et stort rekreativt område, som er perfekt til gå- og løbeture.

De 47 rækkehusboliger er beliggende i flotte grønne omgivelser i Vejen. En skøn by i stor udvikling, som har fået mange nye tilflyttere de seneste år. Det skyldes blandt andet den gode udvikling i forretnings- og kulturlivet. Fra Hyldebærhaven er ligeledes kort afstand til alt de fornødne til hverdagen, herunder blandt andet indkøb, skole og gymnasium.

 

I alle 47 boliger er lagt vægt på at skabe en funktionel planløsning, som fungerer for alle. Ligeledes er kvaliteten i fokus, hvor der ikke er gået på kompromis. Boligerne opføres med flotte, lyse køkkener samt smukke, moderne badeværelser, og lyset falder perfekt og skaber en lys, hjemlig ramme.

Hyldebærhaven er perfekt for dig, der drømmer om moderne, lyse rammer tæt på grønne omgivelser og hverdagens fornødenheder.

Kontakt os om denne ejendom