Åbjergvænget

Moderne boliger i grønne omgivelser

I Vildbjerg opføres 24 nye lyse og moderne lejeboliger, i et dejligt og naturskønt område. Boligerne er dobbelthuse i ét plan, og de er indrettet og tilpasset så boligerne er anvendelige for lejere i alle aldre.

Dobbelthusene danner rammerne for et godt hjem, og opføres i robuste materiale af høj kvalitet. Boligerne er inddelt i enten tre eller fire værelser, og hver adresse har adgang til terrasse som giver mulighed for at nyde de gode sommeraftener, enten til grillmiddage med familie og venner, eller til en afslapningsdag i en blød stol under solens stråler.

Åbjergvænget ligger blandt skøn natur, og tæt på både skole, indkøbsmuligheder, lokal togstation, og desuden kun 18 km fra Herning. Vildbjerg er også et perfekt sted for dem, der er interesseret i sport, da byen har 30 fodboldbaner og et sports- og kulturcenter med mange spændende tilbud og muligheder.

Høj kvalitet og stilsikker design

I alle boligerne er der lagt væk på at skabe en funktionel planløsning, som fungerer for alle. Kvaliteten er også i fokus, og der gås ikke på kompromis på nogle punkter. Dobbelthusene opføres med flotte, lyse køkkener, samt smukke, moderne badeværelse. De store vinduer og ruminddelingen skaber en behagelig og hjemlig atmosfære.

Åbjergvænget er perfekt for dig, der drømmer om en moderne bolig i lyse rammer, tæt på natur, kultur og hverdagens fornødenheder.

 

NB: Billeder er fra lignende boliger og derfor kan materialevalg og interiør afvige.

Kontakt os om denne ejendom