Vestergårdsmarken

Byggeriet kommer til at bestå af 18 huse på hhv. 101 m2 og 87 m2, der placeres i et naturskønt område i Hornsyld, hvor det rolige live kan nydes hver eneste dag. Herlighederne bliver opført i god gedigen kvalitet med bl.a. gulvvarme i hele huset samt træ/alu døre- og vinduer. Alle boliger har desuden et tilhørende skur på 4 m2.

Hjemmeside

Bredballe Have

Karl Bjarnhofs Vej – et byggeprojekt på 36 pragtfulde boligenheder, der alle opføres i materialer af meget høj kvalitet. Byggeriet omfatter 3 stk. 3-plans punkthuse, hvor du kan se frem til lyse og moderne lejligheder med samtlige hårde hvidevarer installeret. Herfra bliver boligerne en del af et naturskønt område nær hverdagens nødvendigheder.

De 3 punkthuse placeres i Bredballe, som er et særdeles attraktivt boligområde. Med adresse på Karl Bjarnhofs Vej er du sikret et dejligt roligt nærmiljø et stenkast fra Vejle og det pulserende byliv. Bilen når motovejen på få minutter, hvor du ligeledes kan glæde dig over en beliggenhed med kort afstand til både skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, Bredballe centret samt skov og strand. Alle kriterier for at skabe en skøn hjemlig ramme er til stede her på Karl Bjarnhofs Vej!

Hjemmeside

Haverne

I Jelling findes Haverne – 57 boliger med et samlet boligareal på 5.285 m2, der ligger i et kuperet terræn i mange forskellige højder og tæt på en mindre sø og stisystemer, hvor morgen- og aftenturene kan nydes. De flotte lejligheder henvender sig særligt til golfentusiasten, som kan nyde godt af beliggenheden lige op til Jelling Golfklub. Når man lejer en bolig i Haverne, får man et helt års gratis prøvemedlemskab.

Hjemmeside

Herman Bangs Vej

På Herman Bangs Vej i Bredsten – tæt på Vejle og Billund – finder du en række pragtfulde grunde, som er under udstykning. Boligerne bliver placeret i et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes hver eneste dag. Her har du en unik mulighed for at komme til at bo i et rigtig godt område i Bredsten, hvor du er tæt på daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Fra grundene kan du tilmed nyde en smuk udsigt overåbne marker. De perfekte rammer til at pleje hverdagslivet.

Hjemmeside

Holing Engpark

Holing Engpark er opført med ambitionen om at skabe et beboeligt åndehul med plads til enlige, par og familier i alle størrelser. Bebyggelsen består af 54 boliger. Boligernes typer og størrelser varierer mellem 3 eller værelses på enten 80m2 eller 95m2. Enkelte træk er gældende for alle: De er gennemlyse med vinduer mod indgang og have, byder på store køkken/alrum, er opført i teglsten i lyse og mørke-grålige nuancer og har adgang til en stor afskærmet terrasse, samt stor altan ved 1.sals boligerne.

Hjemmeside