Bredballe Have

Etagebyggeri på Karl Bjarnhof Vej i Bredballe ved Vejle

 

Mere info følger

Haverne – Jelling

I Jelling findes Haverne – 57 boliger med et samlet boligareal på 5.285 m2, der ligger i et kuperet terræn i mange forskellige højder og tæt på en mindre sø og stisystemer, hvor morgen- og aftenturene kan nydes. De flotte lejligheder henvender sig særligt til golfentusiasten, som kan nyde godt af beliggenheden lige op til Jelling Golfklub. Når man lejer en bolig i Haverne, får man et helt års gratis prøvemedlemskab!

Boligerne

Haverne kommer til at bestå af række- og dobbelthusbebyggelse i étplansboliger på hhv. 80, 95 og 105 m2. Herlighederne fremstår lyse og moderne og består af flot inventar og materialer af meget høj kvalitet. Boligerne bliver en del af et smukt område tæt på mindre sø og stisystemer, hvor det rolige liv kan nydes! Alle boliger har desuden et tilhørende skur på seks m2. Husdyr tilladt.

Hjemmeside

Herman Bangs Vej

På Herman Bangs Vej i Bredsten – tæt på Vejle og Billund – finder du en række pragtfulde grunde, som er under udstykning. Boligerne bliver placeret i et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes hver eneste dag. Her har du en unik mulighed for at komme til at bo i et rigtig godt område i Bredsten, hvor du er tæt på daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Fra grundene kan du tilmed nyde en smuk udsigt overåbne marker. De perfekte rammer til at pleje hverdagslivet.

Boligerne

Boligerne kommer til at bestå af række- og dobbelthusbebyggelse i étplansboliger på hhv. 80, 95 og 105 m2. Herlighederne fremstår lyse og moderne og består af flot inventar og materialer af meget høj kvalitet. Boligerne bliver en del af et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes. Alle boligerne har desuden en dertilhørende carport.

Hjemmeside

Holing Engpark

Holing Engpark er opført med ambitionen om at skabe et beboeligt åndehul med plads til enlige, par og familier i alle størrelser. Bebyggelsen består af 54 boliger. Boligernes typer og størrelser varierer mellem 3 eller værelses på enten 80m2 eller 95m2. Enkelte træk er gældende for alle: De er gennemlyse med vinduer mod indgang og have, byder på store køkken/alrum, er opført i teglsten i lyse og mørke-grålige nuancer og har adgang til en stor afskærmet terrasse, samt stor altan ved 1.sals boligerne.

Hjemmeside

Birkeknuden

I et flot landskab klædt i grønt findes boligparken Birkeknuden. 27 nye boliger står klar til udlejning, opført i kvalitetsmaterialer fra februar 2019. Arealer og antal værelser varierer, men alle boliger er bygget i ét plan med 3-4 værelser i lyse nuancer.

Boligparken vil i første etape bestå af 27 boliger, der er klar til indflytning 1. juli 2019. Det er planen, at der bygges 46 boliger på sigt. Når alt står færdigbygget, vil boligparken lukket sig om sig selv i en halvcirkel med plads til socialt samvær i midten.

Hjemmeside