Nørrelandshusene

Nørrelandshusene kommer til at bestå af étplans boliger på hhv. 80, 95 og 105 m². Her er tale om 3 forskellige planløsninger – så der er gode muligheder for at finde den bolig, der passer til Jeres behov. Derudover har nogle af boligerne tilhørende carport.

Herlighederne er indrettet lyse og moderne og består af flot inventar og materialer af meget høj kvalitet. Alle boliger har desuden et tilhørende skur på 5 m². Kort sagt byder området på alt, I har behov for i hverdagen!

I bosætter jer i hjertet af Holstebro, som er en blomstrende handels- og kulturby og rummer et rigt oplevelsesudbud. Uddannelsesmuligheder, indkøb, fritidsaktiviteter samt institutioner finder I inden for kort afstand, mens midtbyens snørklede gader rummer et væld af restauranter og små hyggelige butikker. Herfra når bilen motorvejen på få minutter. De perfekte rammer til at pleje hverdagslivet finder I her!

Hjemmeside

Dollerup Sø

På Kalkvænget i Dollerup – tæt på Lunderskov og Kolding – finder du en række pragtfulde grunde, som er under udstykning. Boligerne bliver placeret i et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes hver eneste dag. Fra grundene kan du tilmed nyde en smuk udsigt over åbne marker og Dollerup Sø. De perfekte rammer til at pleje hverdagslivet.

Boligerne kommer til at bestå af række- og dobbelthusbebyggelse i étplansboliger på hhv. 78, 91 og 98 m2. Herlighederne fremstår lyse og moderne og består af flot inventar og materialer af meget høj kvalitet. Boligerne bliver en del af et naturskønt område, hvor det rolige liv kan nydes.

Hjemmeside

Grejs Have

Ønsker du at bo i naturskønne omgivelser – men stadig bynært og med let adgang til motorvejsnettet? Så er det værd at skue mod Grejs Have, som er beliggende 7 km. nord for Vejle.

Byggeriet består af dobbelthusbebyggelse med i alt 72 pragtfulde boliger. Alle boliger fremstår fantastisk lyse og indbydende med alle hvidevarer installeret, køkken-alrum, gulvvarme i alle rum samt materialer i en gennemført stilren linje og høj kvalitet. Fra stuen har du udgang til en dejlig fliseterrasse samt en have, der fordeler sig hele vejen rundt om huset.

Grejs er i stor udvikling og er blevet en attraktiv forstad til Vejle. Her er du sikret et dejligt roligt nærmiljø i naturskønne omgivelser med gode muligheder for lange gå- og løbeture. Bilen når motorvejen på få minutter og Vejle Centrum på 10 minutter – og skal bilen blive hjemme, kører bybussen lige fra Grejs til Vejle

Hjemmeside

Mejrup Have

Boligerne ved Mejrup Kirkeby bliver opført i kvalitetsmaterialer med alle hvidevarer installeret, Genvex og elbetjente Velux tagvinduer. Der bliver loft til kip i stue/køkken og en stor terrasse udenfor! Desuden medfølger 2 stk. trådløse Sonos højtalere til hver bolig, og alle boliger har eget skur og carport. Fast vicevært er tilknyttet, og hjertestarter opsættes ved boligerne!

Der vil bliver lagt antenne/internet ind fra YouSee samt fiber fra Fiber Backbone, så man selv kan vælge hvad man ønsker. Al forbrug afregnes desuden direkte med forsyningsværkerne. El-leverandøren er NOE Net og vand og varme leveres af Vestforsyning.

Mejrup Kirkeby er en særdeles attraktiv forstad til Holstebro. Byen er tæt på dejlig natur, hvor familielivet kan blomstre. Kombinationen af smukke naturomgivelser og gode aktiviteter gør byen perfekt for hele familien.

Mejrup Kirkeby har siden 2007 været en del af Holstebro, da de to byer betragtes som et sammenhængende byområde. Byen er en del af Holstebro Kommune, hvor der bor mere end 58.000 mennesker. Mejrup Kirkeby udgør Holstebros østlige bydel og er beliggende i det nordlige Vestjylland, sydvest for Skive og nord for Herning og Skjern.

Hjemmeside

Grøndahlen

Grøndahlen er for jer, der drømmer om at bo moderne i naturskønt område. Byggeriet placeres i Herning, som er en attraktiv by, hvor alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv er åbne. Byen har et stærkt sammenhold, et rigt studieliv, et levende sports- og kulturliv, der giver genlyd samt en dejlig natur. Herfra er Herning knudepunktet for offentlig transport i Midtjylland, og mulighederne for at pendle er derfor mange.

I Herning opføres Grøndahlen – et byggeprojekt på 1 stk. 3-plansetagehus med i alt 43 boligenheder, der placeres tæt på både byliv og områdets skønne natur, hvor det rolige liv kan nydes! Herlighederne opføres med lyse trægulve og store gennemlyse vinduer, hvor dagslyset kan strømme ind. Herfra kan I glæde jer over et stort køkken/alrum og opholdsstue i ét samt en altan på 9 m2 og skur på 4,5 m2. Husdyr tilladt.

Lad Grøndahlen og Herning danne rammerne om jeres hjem og hverdag! Er det jer, der flytter ind?

Hjemmeside

Strandengen

Lad drømmene spire og bliv en del af Strandengen i Herning! Her er du sikret et dejligt roligt nærmiljø med kun 900 meter til Fuglsang Sø, som er et ideelt sted for lange ture, badning, fiskeri og vandsport. Bilen når motorvejen på få minutter, hvor du ligeledes kan glæde dig over en beliggenhed med kort afstand til bl.a. uddannelsesinstitutioner, idrætsfaciliteter, indkøb samt golfbane. Herfra er Herning knudepunktet for offentlig transport i Midtjylland, og mulighederne for at pendle er derfor mange.

Byggeriet omfatter 2 stk. 6-plans etagehuse med i alt 82 pragtfulde boligenheder på hhv. 71 m2, 83 m2 samt 95 m2. Herlighederne bliver opført i god, gedigen kvalitet og fremstår lyse og moderne og består af flot inventar og materialer af meget høj kvalitet. Alle boligerne har desuden en dertilhørende altan på 4,8 m2.

Hjemmeside

Skærup Have

Velkommen til Skærup Have – et byggeprojekt placeret i Skærup, som er en lille by i udvikling med knap 500 indbyggere blot 3 km fra Børkop og 10 km fra Vejle. Med denne adresse er du sikret et fantastisk foreningsliv med mange arrangementer for hele byen samt en beliggenhed tæt på en meget populær vuggestue/børnehave og Skærup Zoo. Der opføres i alt 93 boliger i Skærup Have.

Kombinationen af en rolig beliggenhed i krydsfeltet mellem de nærliggende provinsbyer, smukke naturomgivelser og et aktivt foreningsliv gør, at byen er perfekt for parret såvel for hele familien!

Hjemmeside